Korjausrakennuttamisen voi toteuttaa myös vaivattomasti

Korjausrakennuttaminen ja remontti eri vaiheineen vie paljon aikaa ja resursseja. Onneksi taloyhtiöt voivat hankkia teknisen isännöitsijän palvelut kätevästi ja vaivattomasti myös meiltä.

Tekiran kuntoarvio ja -katselmus paljastavat mahdollisen remonttitarpeen, ja huoneistokatselmus antaa tietoa asunnon ja sen varusteiden kunnosta. Antamalla remontin valvonnan hoitoomme varmistat, että työn laatu ja toteutus vastaavat suunnitelmia.

Olemme apuna kilpailutuksen alkumetreiltä lähtien: laadimme tarjouspyynnön tilaajan tarpeiden mukaan ja lähetämme sen tilaajan määrittelemille urakoitsijoille. Teemme saaduista tarjouksista tilaajalle yhteenvetoraportin, jossa arvioimme ne puolueettomasti teknisestä näkökulmasta.

Kun urakoitsija on valittu, laadimme urakkasopimuksen ja järjestämme tarvittaessa urakkaneuvottelun tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Valvomme työt aina aloituskokouksesta lopputarkastukseen ja vastaanottotarkastukseen.

Remonttien valvonta

Asunto-osakeyhtiölain mukaan remonttien valvonta kuuluu taloyhtiön vastuulle. Tarjoamamme palvelun avulla niin taloyhtiön hallitus kuin yksityinen osakkeenomistaja voivat varmistua remonttifirman tekemän työn laadusta ja remontin toteutuksesta suunnitelmien mukaisesti.

Teemme remontin valvonnasta raportin, johon dokumentoimme remonttiin liittyvät tiedot ja kuvat eri työvaiheista. Toimitamme tiedot taloyhtiölle, josta ne päätyvät isännöitsijäntodistukseen.

Tekiran tarjoamaan palveluun kuuluu remontin valvonta sekä raportti tehdyistä töistä ja kuvia eri työvaiheista.

Tekira Oy johtaa julkisivuremontteja